- +
- +
DİREKT REZERVASYON WEB SİTESİNE ÖZEL FİYATLAR
Websitesi için indirim kodu
Web’e özel fırsatlar:
  • Oda fiyatınızda %15’e varan ekstra indirim
  • Ücretsiz 3 parça kuru temizleme
  • Geç check-out imkanı (saat 14:00’e kadar)
  • 7 gece ve üzeri rezervasyonlarda ücretsiz tek yön havalimanı transferi
FIRSAT KODU “SAVE15”

Hakkımızda

Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'e bağlı bulunan tarihi Mustafapaşa Köyü’nde yer alan AJWA Cappadocia, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin özelliklerini taşıyan tasarımıyla misafirlerini binlerce yılı kapsayan bir zaman yolculuğuna çıkartıyor. Otelin “Kervansaray”, “Sakura” ve “ Sanat Çarşısı” adlarını taşıyan üç ayrı binasındaki farklı büyüklük ve özelliklere sahip toplam 98 odası, Kapadokya’nın masalsı büyüsüne kapılmanıza yardımcı olacak lüks donanımları ve farklı manzaralarıyla da dikkat çekiyor. AJWA Cappadocia’nın benzersiz konaklama anlayışı, tesis genelindeki 10 adet mağara süit ile doruğa çıkıyor. Bütün bu ayrıcalıklar AJWA Cappadocia’nın endemik bitkilerle örtülü geniş bahçeleri, meyve ağaçları ve sebze toplama alanları, lezzetin tarladan sofraya yolculuğuna tanık olma imkanı sunan “Yaşayan Mutfak” anlayışıyla hizmet veren Zeferan Restoran, toplantı salonları, SPA merkezi, çocuk kulübü, hayvanat bahçesi ve Beydere Vadisi’ne bağlantısı bulunan yürüyüş yolu ile çevreleniyor.

AJWA Cappadocia, içinde yer aldığı eşsiz ve ayrıcalıklı bölgeye yenilebilir peyzaj (edible garden) ve permakültür felsefelerini benimseyerek büyük katkı sağlıyor. 25.000 m2 üstünde yeşil alana ve 12.000 m2 üstünde çim alana sahip bulunan otel 150'ye yakın bitki çeşitliliği ile doğasını güzelleştiriyor. Otelin doğal sebze bahçesinde mevsimine göre yerel tohumlar kullanılarak yetiştirilen yiyecekler, olgunlaştıktan sonra misafirlere ikram ediliyor.

Elma, armut, ayva, vişne, kiraz, nâr, şeftali, nektarin, kayısı, erik, portakal, incir, ginkgo, badem, zeytin, üzüm gibi 15'i aşkın farklı meyveyi de kendi bünyesinde yetiştiren AJWA Cappadocia, çay ve baharatlarını da kendi üretiyor. Çay veya baharat olarak tüketilen adaçayı, ıhlamur, hanımeli, kekik, biberiye, nane, lavanta ve fesleğen gibi bitkiler damak zevkinin yanı sıra göz zevkine de hitap ediyor.

Farklı renkteki güller, kokusuyla mest eden çiçekler, sayısı 120’yi aşan pembe çiçekli Japon Sakura ağaçları, mor salkımdan oluşan bir tünel ve esinti eşliğinde sallanarak ruhu dinlendiren çalılar otelin özenle tasarlanan bahçesine ayrı bir hava katıyor. AJWA Cappadocia, su tasarrufu sağlamak için kullandığı tam otomatik sulama sistemiyle çevreye katkısını sürdürürken, hem misafirlerine rahatsızlık vermemek hem de doğayı korumak için elektrikli çim biçme makinaları kullanmayı tercih ediyor.